Campanie pentru Romania

Number of View: 1394

CAMPANIA SUSTINE ROMANIA

Odata cu venirea crizei economice, foarte multi romani s-au vazut nevoiti sa renunte la a cumpara diferite bunuri, au renuntat la vacantele la mare sau munte, unii au rams restanti la banci, altii au amanetat aurul si l-au pierdur, si cate si mai cate.

Foarte grav este faptul ca in sistemul privat locurile de munca s-au imputinat foarte mult, iar cele existente sunt prost platite. Nici bugetarii nu o duc mai bine, 25% la suta din salarii vor fi pierdute. Atat angajatii cat si patronii resimt din plin criza, si se pare ca iesirea din criza este mult mai dificila si anevoiasa decat ne-am astepta.

Solutii pentru cresterea economiei

Pot fi mai multe solutii, dar cea mai principala este: sa cumparam produse romanesti!

De ce sa cumparam produse romanesti? Ce se intampla daca cumparam produse romanesti?

Cumparand produse romanesti dam o sansa economie nationale. De exemplu nu vom mai cumpara creioane din Tailanda ci doar din Romania. In acest fel toata cererea de creioane va veni ca o mina de aur pentu fabricile romanesti de profil. Cu cat cererea va fi mai mare cu atat vor avea nevoie de mai multi angajati, si bineinteles, nici restructurari nu vor face. In primul rand va castiga patronul fabrici, care din profitul sau o parte o va da statului, o alta o va reinvesti si isi va opri si el ceva.
Fiind cati mai multi angajati in acest sector se va imputina somajul si implicit va creste forta de cumparare. Banii invartindu-se in Romania va aduce cu ei nu doar iesire din criza, ci si crestere economica.

Exemplul cu creionul se poate aplica la orice produs care se fabrica in Romania.

Avantaje serioase

Cu cat creste productia Romaniei cu atat vom avea servicii mai de calitate in toate domeniile, nu vom mai imprumuta bani de la FMI, sau alte parti.

De ce sa ne auto distrugem economia?

Cumparand mereu produse fabricate pe alte meleaguri nu facem decat sa vindem si pielea de pe noi. Statul Roman este nevoit sa plateasca lunar salarii, pensii, sa asigure sanatatea, educatia, apararea, legea…Cand nu va mai avea bani pentru aceste va veni haosul. Si asta pentru ca Romania nu a stiut sa isi promoveze produsele autohtone, romanii cumparand de cele mai multe ori made in China, USA, Germania, Franta…..

Oare cand vom mai plati datoria externa? Nici nepotii copiilor mei nu o vor face in ritmul acesta, si asta pentru ca mai mult cumparam decat sa producem. Si milioane de euro pleaca in alte parti in loc sa fie investiti in economia locala.

Cumparati produse made in RO!

Orice produs cumparat, cat de nesemnificativ ar fie el, produs in Romania, nu face decat sa intareasca economia.

sursa www.derscanu.net

Leave a comment