George Copos

Number of View: 1504

George Copos este un om de afaceri si politician din Romania, fost senator si patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti.

Pe numele complet de Gheorghe Copos, s-a nascut la Tasnad, judetul Satu Mare in data de 27 martie 1953.

A absolvit Facultatea de Stinte Pedagogice la Universitatea din Oradea, Facultatea de Drept la Universitatea Romana de Stinte si Arte Gheorghe Cristea si Universitatea de Studii Social Administrative din Bucuresti.

Este membru Partidului Conservator.

Este casatorit cu Cristiana si are o fata Alexandra.

Blog personal: copos.ro.

One thought on “George Copos

  1. Bai, noi rapidistii te stim cat de zgarcit esti dar sa REFUZI un Titlu ca in acest an 2011 este greu de crezut.. Argument. Ai adus un dinamovist Vama ca director pe bani putini, acest mafiot care are contract cu jucatorii pe care i-a luat de la Brasov si care au fost mai mereu pe gazon. Ai angajat un alt nesimtit de antrenor, tot pe bani putini si acum dai din colt in colt ca Sumirlica nu este bun. De ce nu l-ai luat pe Nelutu Sabau de la inceput si stiai o treaba ca puteam fi RELAXAT CAMPIONI, dar tu zgarcit ai mers la GHICI, cu acest mascarici de antrenor. Ne-ai facut a nu stiu cata oara demonstratia zgarceniei tale in detrimentul performantei. Esti un nemernic ce nu are loc la Rapid.

Leave a comment