Eutanasierea cainilor comunitari

Number of View: 1960

O intrebare ce a ajuns si in Parlament. Ce facem cu cainii comunitari? Ii eutanasiem sau ii lasam sa muste oameni pe strada?

O decizie grea.

Pe de o parte este o crima sa ucizi atatea animale. De cealalta parte cainii s-au inmultit extrem de mult in ultimul timp, iar victimele lor se inmultesc zilnic.

Nu mai poti fi in siguranta pe strada. Copiii si batranii sunt cei mai vulnerabili in fata amenintarilor patrupede. Si desi decizia este cat se poate de dificila, ceva trebuie facut. Fie adunati toti cainii si eutanasiati, fie dusi undeva intr-o insula, fara posibilitatea de a evada, si lasati acolo in plata Domnului.

Desi solutia cea mai optima si civilizata implica crearea de adaposturi, din cauza lipsei banilor acest deziderat este imposibil. Plus ca bani pentru oamenii sarmani sau bolnavi nu sunt.

Degeaba se bat cu pumnul in piept sustinatorii drepturilor animalelor, atat timp cat domniile lor nu vin si cu solutii practice, este degeaba. Eu, ca individ, ca cetatean, vreau sa merg in siguranta pe strada.

One thought on “Eutanasierea cainilor comunitari

  1. oare ciinii vagabonzi ce vina au ? Autoritatile cu ce se ocupa in acest sens ? Ei nu sunt in stare sa se ocupe de noi ,fintele astea superioare !!!! …Si noi oamenii suntem prea multi pt.ei ! Nu sunt de acord cu aceasta crima ! NU ARE NICI UN FEL DE JUSTIFICARE !!!!!!!

Leave a comment