Violente la protest

Number of View: 1160

Situaţia a degenerat în jurul orei 16.00, însă 20 de minute mai târziu, conflictul a fost aplanat. Sindicaliştii susţin că jandarmii au intervenit cu gaze  lacrimogene şi nu mai pot să respire. Protestatarii au încercat să rupă cordonul de protecţie  şi să intre în clădirea Guvernului.

Au fost provocări din partea celor aflaţi în tribună. Violenţa verbală s-a transmis către cei din piaţă care au încercat să forţeze barajul format de jandarmi“, a declarat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Sindicaliştii au aruncat cu ouă, covrigi şi sticle goale în sediul Ministerului Muncii şi au strigat “Demisia, demisia”.

“Noi am aruncat cu ouă. Cred că meritau aceste ouă pentru că nu este un minister al Muncii al nostru, este al altora. Cred că pentru prestaţia lor s-au aruncat cu ouă”, a spus la Realitatea Tv preşedintele Federaţiei Columna, Sorin Stan.

Protestatarii au ajuns în Piaţa Victoriei, unde vor rămâne până la ora 19.00. Protestele de aici au început însă mai violent decât celelalte.  Oamenii nemulţumiţi au încercat să rupă rândurile de jandarmi şi s-au luat la îmbrânceli cu aceştia.

sursa realitatea.net

Leave a comment